Aron de Bruijn – de LEGO Master

Interview met Aron – Diablo LEGO Rides

(autoriteit in het nabouwen van kermisattracties met LEGO)

Aron, vertel eens iets meer over je hobby.

Dit is al jaren mijn hobby en zoals je kunt zien, zijn het er een aantal. Ik moet wel zeggen dat dit maar een klein deel van het totaal is. Als ik hier alles neer zou zetten wat ik heb, dan zou ik vier van deze tafels nodig hebben. Maar ik hoop dat mensen het leuk vinden en dat het aanslaat. Wat ik hier laat zien, is dat kermissen echt nog ergens voor staan. Vandaag ziet u hier één grote achtbaan, ook wel bekend als de ‘Timemachine Coaster’. De Miami Trip staat hier ook, net als de Happy Spider en de ‘Poliep’, die hier op het Vrijthof staan. Daarnaast hebben we de ‘Booster’ en de ‘Zweefmolen’, die hier vroeger hebben gestaan, evenals de Break Dance. Dit is echt een stukje geschiedenis van Hilvarenbeek en hopelijk ook de toekomst ervan.

Sta je vaak op kermissen met de LEGO’s?

Nee,  dit is eigenlijk onze eerste kermis. We komen zelf ook uit Hilvarenbeek, maar meestal doen we een of twee beurzen per jaar, bijvoorbeeld in Rosmalen of Goes. Daar staan we dan met onze modelbouw.

Is er nog een kermis waar je graag ooit zou willen staan?

Ik zou overal wel willen staan natuurlijk, want ik ben een echte kermisfanaat. Het zit in mijn hart en ook in de familie. Mijn vader gaat ook graag mee, maar het kost verschrikkelijk veel werk. Maar ik hoop ooit nog andere kermissen toe te voegen, zeker weten.

Kunnen we nog ergens op internet meer informatie vinden?

“In principe zit ik wel wat op Facebook. Ik wil in de toekomst nog een website maken of iets dergelijks, maar daar moet ik even de tijd voor vinden. Het is natuurlijk een hobby die veel tijd kost, maar dat komt waarschijnlijk nog wel.”

Dankjewel.

Ja, graag gedaan.

Reacties zijn gesloten.