Harry op den Camp: De Fotoklas in Tilburg

Harry op den Camp, een ervaren fotograaf uit Tilburg, biedt inspirerende fotografiecursussen via zijn platform De Fotoklas. Met een passie voor het vak en een brede kennis van verschillende camerasystemen, waaronder Nikon, Sony en Leica, leert Harry je de fijne kneepjes van de fotografie in zowel groeps- als privécursussen. Hij heeft zijn opleiding genoten aan de Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen en werkt al sinds 2006 onvermoeibaar aan zijn fotografieprojecten en cursussen​.

De Fotoklas biedt intensieve vijfweekse cursussen aan waarin deelnemers een diepgaande kennis van hun camera, belichting, en kleurweergave opdoen. Deze cursussen zijn ontworpen voor zowel beginners als gevorderden, en vinden plaats in kleine groepen van 3-4 personen, zodat er veel persoonlijke aandacht is​ (De Fotoklas)​. De cursussen zijn gericht op praktische ervaring en zorgen ervoor dat je bewuster gaat fotograferen in plaats van alleen maar kiekjes te maken.

Veel cursisten prijzen de cursussen van Harry op den Camp vanwege zijn geduldige en persoonlijke benadering. Hij zorgt ervoor dat elke deelnemer zijn of haar camera volledig leert beheersen en de creatieve mogelijkheden ervan ontdekt​ (De Fotoklas)​. De lessen worden gekenmerkt door een informele en gezellige sfeer, wat bijdraagt aan een prettige leeromgeving​.

Harry’s passie voor fotografie en zijn vermogen om die passie over te brengen op zijn cursisten, maken De Fotoklas een uitstekende keuze voor iedereen die zijn fotografische vaardigheden wil verbeteren. Of je nu net begint of al ervaring hebt, Harry helpt je om van kiekjesmaker naar bewuste fotograaf te transformeren​.

Reacties zijn gesloten.